Dosare penale pentru şoferi de maşini cu numere expirate

Mihaela Oprea 5 octombrie 2012 1
Dosare penale pentru şoferi de maşini cu numere expirate

Doi şoferi zălăuani, cu vârste de 39 şi 42 de ani, opriţi în trafic de poliţiştii rutieri, s-au ales la finele săptămânii trecute cu dosare de cercetare penală. Potrivit unui comunicat de presă remis de Poliţia Sălaj, unul dintre aceştia, Petru I., 39 ani, a fost identificat în data de 4 octombrie de agenţii de siguranţă public de la poliţia municipală conducând pe strada Simion Bărnuţiu un autoturism cu autorizaţia pentru numărul provizoriu de circulaţie expirată din data de 2 octombrie a acestui an. În aceeaşi zi, poliţiştii din Coşeiu au identificat în trafic, pe  DJ 110/A, un autoturism condus de Marian C., în vârstă de 42 de ani, autorizaţia pentru numărul provizoriu de circulaţie fiind expirată din data de 3 octombrie.
În ambele cazuri, oamenii legii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neânmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. niku 6 octombrie 2012 at 09:28 - Reply

    Inmultim cauzele penale spunanad ca un numar expirat este fals.La parchet si politie nu se mai face deosebirea intre expirat si fals.Daca un produs alimentar este expirat ca termen, nu poti spune ca este si fals.

Lasa un Raspuns »