Doi zalauani, gasiti morti in propriile apartamente

Magazin Salajean 17 ianuarie 2012 0

Doi zalauani, gasiti morti in propriile apartamenteDoi barbati in varsta de 57, respectiv 65 de ani au fost gasiti decedati de catre pompieri, la interval de cateva ore, in apartamentele in care locuiau, in municipiul Zalau. Unul dintre barbati a fost gasit de o ruda fiind in stop cardio-respirator. In celalalt caz, vecinii au alertat autoritatile despre faptul ca barbatul de 65 de ani nu a mai fost vazut de cateva zile.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, barbatul de 65 de ani locuia singur. Detsamentul de Pompieri Zalau a fost solicitat duminica seara, in jurul orei 20, sa intervina pentru deblocarea usii unui apartament dintr-un bloc de locuinte situat pe strada Avram Iancu, din municipiu. Vecinii au sunat la numarul unic de urgenta 112, pentru ca proprietarul, un barbat in varsta de 65 de ani, nu a mai fost vazut de cateva zile si nu mai raspundea la usa. Dupa deblocare, pompierii au gasit in apartament un barbat in varsta de 65 de ani decedat, a declarat Lucian Jacodi.

In dimineata zilei de luni, in jurul orei 7, pompierii au fost din nou solicitati la o interventie in municipiul Zalau, de aceasta data pentru acordarea de ingrijiri medicale unui barbat de 57 de ani. Echipajul Smurd s-a deplasat imediat la apartamentul blocului de locuinte, de pe strada Teofil Moldoveanu. Insa, in ciuda manevrelor de resuscitare intreprinse de catre paramedici, barbatul nu a putut fi salvat, a precizat sursa mentionata anterior.

In ambele cazuri, politistii au demarat cercetari privind decesul barbatilor. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, ne-a declarat ca nu sunt suspiciuni privind decesul celor doi zalauani. Corpurile neinsufletite ale barbatilor au fost transportate la morga Spitalului Judetean de Urgenta Zalau in vederea efectuarii necropsiei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »