Doi răniţi într-un accident, la Zalău

Mihaela Oprea 13 august 2012 0
Doi răniţi într-un accident, la Zalău

Două persoane aflate în aceeaşi maşină au fost rănite într-un accident de circulaţie petrecut, vineri după-amiază, pe o stradă din municipiul Zalău. Din primele cercetări, incidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanţei regulamentare faţă de autoturismul din faţa sa.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Maria Cristea, a declarat că evenimentul rutier s-a petrecut când V. Lajos, de 21 de ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Corneliu Coposu, nu a respectat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa, intrând în coliziune cu un autoturism condus de Andrei D., în vârstă de 35 de ani, din municipiu. “În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a tânărului de 21 de ani, precum şi a pasagerului de pe locul din dreapta faţă din acelaşi autoturism, R. M., de 46 de ani, din judeţul Mureş”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pentru acordarea de îngrijiri medicale. Aceştia au fost trataţi în Urgenţă, neavând nevoie de spitalizare.
Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor care au dus la producerea acestui accident.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »