Doi răniţi într-un accident între Zalău şi Hereclean

Mihaela Oprea 6 septembrie 2012 0
Doi răniţi într-un accident între Zalău şi Hereclean

VIDEO

Doi bărbaţi din Zalău, în vârstă de 51 şi respectiv 57 de ani, au fost transportanţi cu ambulanţele la spital, joi după-amiază, după ce au fost grav răniţi într-un accident de circulaţie produs între Zalău şi Hereclean. Maşina în care se aflau cei doi s-a izbit de un cap de pod şi a ajuns în şanţul de pe marginea drumului.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, ne-a declarat că accidentul rutier s-a petrecut în jurul orei 13, când un bărbat în vârstă de 57 de ani, în timp ce conducea un autovehicul între Zalău şi Hereclean, din cauza neatenţiei în conducere, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţ.
În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a pasagerului în maşină. Ambii au fost preluaţi de către ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pentru acordarea de îngrijiri medicale. “Pacientul de 51 de ani a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-facial acut şi plăgi prin contuzie regiunea molară dreaptă şi cot drept, rezultate în urma unui accident rutier. A fost tratat în Urgenţă, nefiind necesară spitalizarea lui. Pacientul de 57 de ani prezenta un traumatism de coloană cervicală, rezultat în urma unui accident rutier. Investigaţiile medicale în cazul acestuia sunt în curs, urmând a se stabili conduita terapeutică în cazul acestuia”, a precizat purtătorul de cuvânt.
Oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care a avut loc accidentul de circulaţie. Cei doi zălăuani lucrează la o firmă de distribuţie produse alimentare, în momentul producerii evenimentului rutier, fiind cu maşina de serviciu.

A ratat curba şi a ajuns cu maşina în şanţ

Un alt accident s-a produs miercuri noaptea, din cauza neatenţiei şoferului în trafic, pe DN 1F la intrarea în localitatea Borla. Şoferul Zsolt K., de 36 ani, din judeţul Harghita, în timp ce conducea autoturismul, din cauza neatenţiei într-un sector de drum în curbă la dreapta marcat şi semnalizat corespunzător a părăsit partea carosabilă, intrând în şanţul din stânga drumului, accidentându-se uşor.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »