Doi postasi salajeni participa la etapa nationala a Marsului Factorilor Postali

Magazin Salajean 10 iunie 2009 0

Doi postasi salajeni participa la etapa nationala a Marsului Factorilor Postali Etapa nationala a competitiei sportive Marsul Factorilor Postali, organizata de Posta Romana si Federatia Sindicatelor din Posta si Comunicatii va avea loc sambata, 13 iunie, incepand cu ora 10, la Gura Humorului, din judetul Suceava. La acest concurs, aflat la a 33-a editie, va participa si Oficiul Judetean de Posta Salaj, prin concurentii Viorica Rosu, de la OPDC Zalau, si Daniel Nicolae Oros, de la OPRM Jibou, delagatia fiind condusa de Camelia Papita, director coordonator adjunct.

Potrivit unui comunicat al Postei Romane, cei mai buni postasi marsaluitori din tara, respectiv 33 de fete si 33 de baieti, se vor intrece pe un traseu special amenajat, de la Manastirea Gura Humorului la principalul punct hotelier al orasului, Hotelul Best Western. Fetele vor avea de parcurs un traseu de 3.000 de metri, iar baietii se vor intrece pe o distanta de 7.000 de metri. Cei 66 de postasi s-au calificat la etapa nationala a marsului dupa ce au trecut de fazele judetene si regionale ale competitiei.

Castigatorii primelor trei locuri la fete si au primelor cinci locuri la baieti vor face parte din lotul care va reprezenta Posta Romana la Balcaniada Marsul Factorilor Postali, care va avea loc, in toamna acestui an, in Turcia. Postasii romani au obtinut, de-a lungul timpului, rezultate notabile la Balcaniada. De exemplu, la editia de anul trecut, Posta Romana a obtinut locurile I la individual fete si baieti, precum si pe echipe fete, dar si locul al III-lea cu echipe de baieti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »