Din prea multa dragoste: Un zalauan si-a dat foc intr-un bloc din Cluj

Magazin Salajean 4 februarie 2009 0

Din prea multa dragoste: Un zalauan si-a dat foc intr-un bloc din Cluj

Un tanar din Zalau si-a dat foc, luni dupa-amiaza, in scara unui bloc din cartierul clujean Gheorgheni. Potrivit informatiilor facute publice de catre Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Cluj, baiatul s-a stropit cu benzina pe cap si, dupa ce a amenintat ca isi va da foc, si-a aprins cu un chibrit hainele. Pompierii i-au acordat primul ajutor in jurul orei 17, l-au intubat si l-au trimis la spital.

Conform medicilor, tanarul se afla in prezent internat la reanimare, are arsuri de gradul 2 pe fata si membrele superioare, insa starea sa de sanatate este stabila. Sansa lui a fost ca fratele unei studente a aruncat imediat paturi pe el, oprind evolutia focului.

Zalauanul ar fi intrat in legatura pe internet cu una dintre studentele care locuiau in chirie in blocul in care a decis sa recurga la acest gest necugetat. Insa, la finele saptamanii trecute, cand s-au trezit cu el la usa, fetele au refuzat sa-l primeasca in apartament. Pentru ca a lovit in repetate randuri usa apartamentului cu picioarele, tanarul s-a ales si cu o amenda pentru tulburarea linistii publice. Potrivit IPJ Cluj, locatarii apartamentului au depus o plangere impotriva tanarului pentru distrugere si amenintare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »