Din joaca, doi copilasi au aprins sura cu fan

Magazin Salajean 14 mai 2012 0

Din joaca, doi copilasi au aprins sura cu fanUn incendiu urias a cuprins sura unei gospodarii din localitatea Zalnoc, joi seara, dupa ce copiii proprietarului s-au jucat cu focul in anexa. Abia la vederea flacarilor, oamenii au solicitat ajutorul pompierilor militari.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, a declarat ca pompierii au fost solicitati joi, in jurul ori 19.30, pentru stingerea unui incendiu la o anexa gospodareasca din localitatea Zalnoc, comuna Bobota. Cauza probabila de incendiu a fost jocul copiilor cu focul, baietii proprietarului, in varsta de 4 si 6 ani, nefiind supravegheati, au declansat focul la furajele depozitate. Au ars circa 20 de metri patrati din acoperis, 40 de metri patrati de anexa, impreuna cu cele aproximativ 200 de kilograme de furaje, a declarat purtatorul de cuvant.

Un alt incendiu izbucnit, in noaptea de joi spre vineri, la un garaj de pe strada Bradet din Simleu Silvaniei, a pus pe drumuri pompierii militari. La sosirea fortelor profesioniste de interventie, incendiul se manifesta in interiorul garajului si la acoperisul acestuia pe circa 25 de metri patrati, arzand mai multe materiale depozitate de proprietar acolo: stupi de albine, 400 de rame pentru stupi, scaune, un polizor si lemne de foc. Potrivit sursei citate, cauza probabila de incendiu a fost fumatul in locuri nepermise, o persoana neidentificata a aruncat o tigara aprinsa in garaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »