Din ciclul In cautarea dreptatii: S-a inarmat cu un topor pentru recuperarea unei datorii de 20 de lei

Magazin Salajean 13 martie 2012 0

Din ciclul In cautarea dreptatii: S-a inarmat cu un topor pentru recuperarea unei datorii de 20 de leiO femeie in varsta de 37 de ani, din Zalau, este cercetata pentru savarsirea infractiunii de distrugere, dupa ce, in cursul zilei de duminica, a batut la usa vecinului cu un topor. Nemultumita ca acesta refuza de ceva timp sa-i inapoieze o suma de bani, respectiv 20 de lei, femeia a incercat sa-si faca singura dreptate.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Isaia Micle, dispeceratul unitatii a fost sesizat duminica, in jurul orei 14, cu privire la faptul ca, pe strada Spicului din municipiul Zalau, in zona locuintelor sociale, are loc un scandal in desfasurare. Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la fata locului si a actionat pentru aplanarea conflictului. In urma verificarilor efectuate, jandarmii au constatat faptul ca intre numita S.M., de 37 de ani, din Zalau, si vecinul acesteia, B.I., de 45 de ani, din aceeasi localitate, s-a iscat un conflict spontan din cauza ca barbatul nu i-ar fi returnat femeii o suma de bani imprumutata de mai mult timp. In semn de razbunare ca nu isi poate recupera banii, femeia, cu ajutorul unui topor, i-a distrus vecinului usa de acces in locuinta, a declarat purtatorul de cuvant.

In cauza, pe numele faptuitoarei, jandarmii au intocmit actele de constatare a infractiunii flagrante de distrugere, fapta prevazuta si sanctionata de art. 217 Cod Penal. Dosarul cu actele de constatare a infractiunii urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau.

Pe langa suma de bani nerecuperata, femeia ar putea fi nevoite sa-i achite vecinului sau paguba produsa. Mai mult, femeia risca sa ajunga dupa gratii, pedeapsa prevazuta pentru savarsirea infractiunii de distrugere fiind inchisoarea de la o luna la trei ani sau amenda.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »