Din cauza frigului extrem: Razii pentru depistarea oamenilor fara adapost

Magazin Salajean 1 februarie 2012 0

Din cauza frigului extrem: Razii pentru depistarea oamenilor fara adapostGerul a pus stapanire pe Romania, in ultimele zile, iar Salajul nu a scapat de temperaturile mult coborate sub 0 grade Celsius. Desi a venit cu intarziere, iarna tine sa isi arate cu adevarat puterile, astfel ca, in cursul noptilor trecute, mercurul din termometre a scazut pana la -14 grade in judetul nostru. Gerul este greu de indurat de catre cei care nu au un acoperis deasupra capului, astfel ca, tot mai multi zalauani fara locuinta au ajuns sa ceara gazduire la Adapostul de noapte din cartierul Simion Barnutiu.

Iarna tine sa isi ia revansa pentru temperaturile molcome din preajma Bobotezei, cand, in loc sa avem parte de temperaturi foarte scazute, ne-am bucurat de zile primavaratice. Pentru a-si demonstra din plin puterile la final de Gerar, un ger siberian a lovit din plin Romania. Desi nu este la fel de vitregit ca judetele din sudul tarii, Salajul are parte si el de temperaturi negative, mercurul termometrelor ajungand sa coboare, in timpul ultimelor nopti, pana chiar la -14 grade Celsius.

Asa se face ca tot mai multi zalauani fara locuinta au apelat la serviciile Adapstului de noapte din cartierul Simion Barnutiu si au cerut

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »