Desi a scapat de parnaie: Nae este incompatibil cu functia de director al DSP Salaj

Magazin Salajean 30 ianuarie 2012 0

Desi a scapat de parnaie: Nae este incompatibil cu functia de director al DSP SalajDupa ce a facut rocade peste rocade la sefia Directiei de Sanatate Publica (DSP) Salaj, schimband in mai putin de cinci zile, in functia de director, ba pe Ligia Marincas cu Gabriel Nae, ba pe Gabriel Nae cu Ligia Marincas, Ministerul Sanatatii (MS) vine cu explicatii: totul tine de incompatibilitatea lui Nae cu postul de conducere respectiv, incompatibilitate cauzata de condamnarea lui la un an de inchisoare cu suspendare pentru sofat sub influenta lui Bachus.

Gabriel Nae a fost numit vineri, 20 ianuarie, la conducerea DSP Salaj, printr-un ordin al MS, el inlocuind-o in functia respectiva pe Ligia Marincas. Nae a fost repus vineri in functia din care a fost revocat in ianuarie 2011, cand s-a aflat ca a fost condamnat in 2010 de Judecatoria Zalau la un an de inchisoare cu suspendare pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Numai ca minunea nu a tinut mult, iar la doar cinci zile de cand Nae a fost instalat la sefia institutiei salajene, Ministerul Sanatatii s-a razgandit. Printr-un nou ordin, a reinstalat-o pe Ligia Marincas in scaunul de director, considerand ca Gabriel Nae este incompatibil cu functia respectiva.

La momentul emiterii ordinului cu pricina, reprezentantii MS nu ne-au precizat motivele pentru care s-a luat aceasta decizie, aspect pe care l-au clarificat, insa, vineri.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »