Depozit făcut scrum la Zalău

Mihaela Oprea 19 iulie 2012 0
Depozit făcut scrum la Zalău

VIDEO! Depozit făcut scrum la Zalău
Flăcări uriaşe au cuprins, miercuri seara, depozitul din curtea unei gospodării din municipiul Zalău. Până la sosirea pompierilor, incendiul a mistuit întreg depozitul în care proprietarii aveau mai multe bunuri, printre care un ATV, un motocultor şi două tone de cereale. Toate s-au făcut scrum.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat că la faţa locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale cu apă şi spumă. “Detaţamentul de pompieri Zalău a fost solicitat miercuri, în jurul orei 19, să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din Zalău. Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare a focului aprins în spaţii închise, incendiul izbucnind în urma folosirii arzătorului de la butelia de gaz cu care a încercat să cureţe de insecte, anume păduchi, coteţul de găini de lângă anexă. Drumul greu accesibil a îngreunat intervenţia pompierilor, arzând acoperişul anexei vecine pe circa 100 de metri pătraţi şi bunurile depozitate acolo”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit acestuia, în incendiu au ars: un motocultor, un generator de curent, un ATV, unelte şi scule de tâmplărie, un aparat de sudură, două tone de cereale, o moară de măcinat, 15 butoaie de lemn şi un motor electric. Din fericire, însă, nu au fost înregistrate victime.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »