Decedat in apele unei pescarii

Magazin Salajean 15 decembrie 2009 0

Decedat in apele unei pescariiUn barbat in varsta de 40 de ani a fost gasit decedat, sambata dimineata, in apele unei pescarii din localitatea Soimus, din comuna Somes Odorhei. La fata locului s-au deplasat, pentru a-l scoate pe barbat din apa, cadrele de la Sectia de Pompieri Jibou a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Porolissum al judetului Salaj.

In data de 12 decembrie, la ora 9:30, pompierii militari au fost solicitati pentru a-l salva pe C. P. care cazuse in apele unei pescarii din localitatea Soimus. Au intervenit cu barca din dotare pentru scoaterea barbatului in varsta de 40 de ani, reusind sa-l aduca la mal, dar, din nefericire, acesta era decedat, ne-a comunicat Lucian Jacodi, purtator de cuvant al ISU Salaj. Din primele cercetari, politistii au stabilit faptul ca nu sunt suspiciuni in legatura cu moartea barbatului, acesta neprezentand urme de violenta.

Cu toate acestea, trupul barbatului a fost dus la Institutul de Medicina Legala, pentru a stabili cauzele exacte in care acesta a decedat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »