De Craciun: Betivii si batausii au umplut Urgenta

Magazin Salajean 28 decembrie 2010 0

De Craciun: Betivii si batausii au umplut Urgenta

Pentru ca de Craciun, Salajul nu a avut parte de zapada, numarul celor care au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau cu fracturi, entorse si contuzii nu a fost deloc mare pentru cele trei zile de sarbatoare. Mai exact, 40 de asemenea cazuri au fost tratate de medicii din Unitatea de Primiri Urgente (UPU), dupa cum ne-a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean, Codruta Puscas.

Cu toate acestea, au fost alte situatii care au dat de furca personalului medical. Astfel, 12 salajeni au consumat bauturi alcoolice peste masura, avand nevoie de ajutor de specialitate pentru a-si veni in simtiri, numarul lor fiind cu opt mai mare decat cel al cazurilor similare inregistrate cu o saptamana in urma.

In plus, alte opt persoane au fost aduse la UPU cu rani rezultate in urma agresiunilor, una din persoane necesitand tratament in regim de spitalizare pentru a-si reveni. Este vorba de un barbat in varsta de 34 de ani, din Simleu Silvaniei, care a ajuns la spital cu rani provocate cu o sabie si pe care medicii l-au internat in sectia Chirurgie.

I-au degerat degetele

Frigul a fost prea greu de indurat in cazul unui tanar de 18 ani, din localitatea Cizer, acesta fiind un alt pacient care

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »