De Bobotează, jandarmii vor supraveghea împărţirea apei sfinţite

Mihaela Moldovan 5 ianuarie 2013 3
De Bobotează, jandarmii vor supraveghea împărţirea apei sfinţite

Peste 60 de jandarmi vor asigura, în perioada 6-7 ianuarie, cu ocazia marii sărbători a Botezului Domnului (Boboteaza) şi a Sfântului Ion Botezătorul, măsurile de ordine publică pe timpul procesiunilor şi slujbelor religioase oficiate la lăcaşele de cult cele patru oraşe sălăjene. Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, echipajele din teren „vor adopta măsuri specifice astfel încât manifestările să se deruleze în condiţii de siguranţă, concomitent cu prevenirea faptelor antisociale şi soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite de la cetăţeni”. Jandarmii recomandă credincioşilor care vor participa la aceste slujbe religioase  să manifeste calm, înţelegere şi să aştepte cu răbdare  împărţirea apei sfinţite,  pentru evitarea aglomeraţiei,  precum şi acordarea atenţiei sporite în ceea ce priveste asigurarea bunurilor personale.

 

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 5 ianuarie 2013 at 18:08 - Reply

    Este necesara prezenta jandarmilor !!! Ce valoare poate avea apa sfintita, in conditiile pangaririi ei,printr-o comportare reprobabila, a asa zisilor credinciosi !

  2. Anonim 5 ianuarie 2013 at 19:10 - Reply

    Care credinciosi? Niste tarani!

  3. unu 6 ianuarie 2013 at 12:20 - Reply

    la multi ani tuturor ionilor ioanelor si derivatele lor!!

Lasa un Raspuns »