Cupe si diplome pentru pompierii salajeni

Magazin Salajean 25 iunie 2012 0

Cupe si diplome pentru pompierii salajeni

Un numar de 24 de pompieri salajeni au participat la concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta organizate, vineri, de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Porolissum al judetului Salaj, atat la sediul unitatii, cat si la stadionul municipal Zalau.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Salaj, Lucian Jacodi, scopul concursului a fost dezvoltarea si perfectionarea atitudinilor si a deprinderilor specifice necesare indeplinirii actiunilor de interventie in situatii de urgenta. Aceste concursuri au fost formate din urmatoarele probe: scara de fereastra, pista cu obstacole pe 100 de metri, stafeta 4×100 metri si realizarea dispozitivului de interventie la motopompa. In competitie au fost trei echipaje, de la Detasamentul de Pompieri Zalau si Sectiile de pompieri Simleu Silvaniei si Jibou, a declarat purtatorul de cuvant.

Dupa desfasurarea probelor, au fost desemnati cei mai buni pompieri. Astfel, prima pozitie a fost adjudecata de pompierii Sectiei Jibou, urmati de pompierii Detasamentului Zalau, ultima pozitie fiind ocupata de echipa Sectiei Simleu Silvaniei. Din cei 24 de pompieri participanti, cei mai buni de la fiecare echipaj au fost selectionati sa faca parte din lotul Inspectoratului si vor participa la faza interjudeteana ce se va desfasura, luna viitoare, la Zalau, a precizat Lucian Jacodi.

Conducerea ISU Salaj a inmanat cupele si diplomele castigatorilor, pompierii fiind felicitati de pregatirea de care au dat dovada pentru acest concurs.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »