Cupa Avram Iancu, desfasurata in ciuda vremii ploioase

Magazin Salajean 19 mai 2010 0

Cupa Avram Iancu, desfasurata in ciuda vremii ploioaseAproximativ 100 de elevi au participat la Cupa Avram Iancu, aflata la a V-a editie si desfasurata, marti, la Liceul Sportiv Avram Iancu din Zalau. Au concurat elevi de la unitatea gazda, de la Scoala Gimnaziala Gheorghe Lazar, Scoala Gimnaziala Iuliu Maniu si de la Scoala Gimnaziala Corneliu Coposu din municipiu.

Competitia s-a desfasurat pe doua sectiuni: atletism – alergare de viteza 30 de metri si alergare de rezistenta 700 si 800 de metri – si volei fete. Din pacate, vremea nefavorabila ne-a inghesuit in sala de sport a liceului, dar suntem multumiti ca am reusit, si in acest an, sa ducem la bun sfarsit competitia, a precizat Mirel Seisanu, coordonator catedra de sport a Liceului Sportiv Avram Iancu Zalau.

La fiecare sectiune au fost premiati primii trei castigatori, cu diplome si tricouri inscriptionate cu Cupa Avram Iancu, dar s-au acordat si premii speciale pentru elevii care au obtinut rezultate bune la doua dintre sectiunile de concurs, respectiv tinerilor: Rares Nisipieanu, la clasa a VI-a, Alina Pasca, la clasele V-VI, si Gabriela Muresan, la clasele VII-VIII, toti elevi la Liceul Sportiv.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »