Cu răni grave la Urgenţă

Mihaela Moldovan 3 decembrie 2012 4
Cu răni grave la Urgenţă

 

Un mopedist a ajuns la spital, de Ziua Naţională, după ce a fost implicat într-un accident pe drumul naţional 1H, în localitatea Mirşid. Astfel, tânărul Florin G., în vârstă de 24 ani, din localitatea anterior amintităp, conducea un moped neînregistrat. Din cauza neatenţiei, mopedistul a pătruns pe sensul opus de mers şi s-a izbit frontal de un autoturism condus de Ionuţ C., de 23 ani, din Zalău. În urma coliziunii mopedistul a fost rănit grav, fiind transportat la Urgenţă, în vederea acordării de îngrijiri medicale .

Ziua Naţională a fost una cu ghinion şi pentru un sălăjean din localitatea Valea Pomilor. Astfel, B. Zoltan, în vârstă de 30 ani, conducea un autoturism proprietatea altei persoane pe drumul comunal 4A, între localităţile Valea Pomilor şi Şamşud, cân, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat pe contrasens. Maşina s-a răsturnat ulterior în şanţ, iar conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la spital.

Comentarii

comments

4 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 3 decembrie 2012 at 19:01 - Reply

  De ce nu scrieti ca era si mort de beat ?

 2. Anonim 3 decembrie 2012 at 19:04 - Reply

  Vorbesc de Florin Ghete, tipul cu mototcicleta. Nu a fost din cauza neatentiei… a fost din cauza alcoolului si inconstientei lui !

 3. Anonim 3 decembrie 2012 at 19:20 - Reply

  Si inca o chestie … “Victima” nu are nimic… Duminica dimineata a fost externat. Nu a fost “ranit grav” asa cum scrii, draga Mihaela Moldovan.

 4. Ion 4 decembrie 2012 at 14:52 - Reply

  Caligula imperator,
  Si-a numit calul senator
  Ungureanu mai sinistru
  Si-a numit Bo(u)de ministru.

Lasa un Raspuns »