Cu ocazia Zilei Politiei Romane: Politistii salajeni concureaza la skandenberg si minifotbal

Magazin Salajean 20 martie 2012 0

Cu ocazia Zilei Politiei Romane: Politistii salajeni concureaza la skandenberg si minifotbalPolitistii salajeni si-au definitivat calendarul de activitati stabilite pentru saptamana in curs, cu ocazia Zilei Politiei Romane, sarbatorita in fiecare an la data de 25 martie. Printre actiunile propuse se numara: lansari de proiecte, actiuni demonstrative in scoli, precum si concursuri intre efectivele de politie, de skandenberg, minifotbal, volei, dar si organizarea unui mars in centrul Zalaului.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, Tincuta Dumuta, evenimentele au inceput inca de ieri, in randul efectivelor de politie din orasele Jibou si Cehu Silvaniei. Astfel, politistii jibouani au fost prezenti in randul elevilor de la Grupul Scolar Octavian Goga din Jibou, unde au prezentat o demonstratie tactica si de interventie a Serviciului de Interventie Rapida din cadrul inspectoratului si prezentarea dotarii logistice a politiei orasenesti. La Cehu Silvaniei, oamenii legii au si-au programat pentru ziua de luni activitati sportive, printre care concursuri de sah, tenis de masa si minifotbal.

In cursul zilei de astazi, politistii simleuani organizeaza, incepand cu ora 10, o activitate in care organele de politie se vor lupta cot la cot intr-o competitie de skandenberg. De la ora 12, politistii orasului Jibou lanseaza Proiectul Security Marketing Stop accidentelor! Viata are prioritate!, pentru cresterea gradului de siguranta rutiera si prevenirea accidentelor de circulatie, pe raza de competenta. De asemenea, oamenii legii din Cehu Silvaniei au programate activitati sportive, respectiv: sah, tenis de masa si minifotbal.

Aceasta zi va fi una cu atat mai incarcata, nu doar pentru politistii salajeni, cat si pentru efectivele altor structuri de interventii si reprezentanti au autoritatilor judetene. Potrivit sursei mentionate anterior, astazi are loc Cupa Politiei la minifotbal si volei. La competitie au fost invitati sa participe reprezentanti ai: Institutiei Prefectului Judetului Salaj, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum Salaj, Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Primariei Municipiului Zalau si ai Serviciului Roman de Informatii Salaj. Competitia de minifotbal se va desfasura la Baza Sportiva Fairplay, iar cea de volei, in sala de sport a fostei scoli profesionale nr.13. Tot in cursul zilei va avea loc, de la ora 10, o competitie de tenis de masa intre politisti pe Stadionul municipal.

Programul activitatilor desfasurate de politistii salajeni continua miercuri cu evenimentul Ziua Portilor Deschise, in cadrul caruia cei interesati vor putea admira si o expozitie de goblen la sediul IPJ Salaj. De asemenea, vor avea loc alte activitati sportive si activitati preventive in randul populatiei. Nu in ultimul rand, in cursul zilei de joi, de la ora 14, va avea loc un mars pentru constientizarea dramelor generate de conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, pe traseul Sala Sporturilor

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »