Cu masina radiata din Germania, pe strazile Zalaului

Magazin Salajean 24 mai 2012 0

Cu masina radiata din Germania, pe strazile ZalauluiUn zalauan in varsta de 36 de ani este cercetat penal de catre politisti, dupa ce a fost prins, marti, conducand pe strazile municipiului un autoturism radiat din Germania. Masina avea montate alte placute de inmatriculare emise de statul german.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Salaj, politistii Biroului Rutier de la politia municipala l-au identificat in trafic, pe bulevardul Mihai Viteazu din municipiu, pe Liviu C., de 36 de ani, din Zalau, care conducea un autoturism ce avea aplicate, in locurile special destinate, placute cu numarul de inmatriculare emis de statul german. In urma verificarilor, politistii au constatat ca autoturismul fusese radiat din Germania, iar numerele de inmatriculare aplicate pe acesta nu erau atribuite niciunui autoturism, a declarat Tincuta Dumuta.

Pe numele soferului au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru infractiunile de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »