Cu exceptia punctelor de lucru din centrele comerciale: Bancile vor fi inchise duminica si luni

Magazin Salajean 17 aprilie 2009 0

Cu exceptia punctelor de lucru din centrele comerciale: Bancile vor fi inchise duminica si luniMajoritatea sucursalelor bancare vor fi inchise in primele doua zile de Paste, duminica si luni, exceptie facand unele unitati amplasate in incinta centrelor comerciale, care vor avea un program special. Astfel, majoritatea sucursalelor BCR, BRD, Raiffeisen, Volksbank, CEC Bank, Alpha Bank, UniCredit Tiriac Bank, Piraeus Bank Romania, Banca Romaneasca si Banca Transilvania vor fi inchise duminica si luni, iar sambata vor lucra cu publicul doar o parte din unitatile care au, de regula, program normal in aceasta zi.

Banca Comerciala Romana (BCR) a facut public ca, in zilele de sarbatoare legala, unitatile bancii nu vor lucra cu publicul. Astfel, unitatile teritoriale de retail, centrele de afaceri corporate, complexele de pregatire si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in zilele de 19 si 20 aprilie, respectiv 1 si 2 mai 2009.

Raiffeisen Bank a anuntat ca zilele de 20 aprilie si 1 mai sunt declarate zile nelucratoare in unitatile bancii, inclusiv pentru Call Center, exceptie facand unitatile din cadrul hypermarket-urilor. Call Center-ul bancii va asigura, insa, asistenta permanenta pentru carduri si servicile myBanking, Raiffeisen Online si Raiffeisen Exclusive.

Majoritatea agentiilor Raiffeisen din incinta magazinelor supermarket-urilor vor fi deschise sambata, 18 aprilie, de la 8 la 16, si luni, 20 aprilie, si vineri, 1 mai, intre orele 8 si 22. Totusi, aceste agentii vor fi inchise duminica, 19 aprilie. De asemenea, unitatile Bancii Transilvania au program normal sambata, cu exceptia punctelor de lucru din mall-uri si supermarket-uri, care functioneaza in conformitate cu orarul centrelor comerciale respective, dar sunt inchise duminica si luni.

Si unitatile BRD-Groupe Societe Generale vor fi inchise duminica, in timp ce luni, 20 aprilie, vor functiona doar agentiile situate in magazinele de mare suprafata din intreaga tara care au program de lucru. De asemenea, pentru unitatile cu program de lucru sambata, orarul se va stabili pe plan local.

Call center-ul BRD va fi la dispozitia clientilor sambata intre 8 si 16, cand vor fi disponibile toate functionalitatile serviciului, atat consultative, cat si tranzactionale, si sambata, dupa ora 16, duminica si luni, cand clientii pot avea acces doar la optiunile de interogare automata a conturilor curente si la cele de blocare si deblocare a cardurilor.

Pe de alta parte, unitatile Volksbank si Banca Romaneasca nu vor deschise in perioada 18-20 aprilie, in contextul in care sambata bancile nu au program cu publicul in mod normal. Totusi, plata ratelor la RBS Romania poate fi efectuata si in unitatile partenerilor bancii (Posta Romana), care au program normal sambata si sunt inchise duminica si luni.

Nici sucursalele CEC Bank, Alpha Bank, UniCredit Tiriac Bank si Piraeus Bank Romania nu vor functiona in perioada 18 – 20 aprilie.

Si UniCredit Tiriac Bank a anuntat ca sucursalele proprii vor fi inchise de sambata pana luni, dar ca agentiile din Metro vor functiona sambata, de la 6 la 16 si luni, de la 8 la 16.

La Piraeus Bank Romania unitatile teritoriale vor fi inchise sambata.

Incepand de marti, 21 aprilie, toate unitatile teritoriale isi vor relua programul normal de lucru.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »