Cu Bachus la volan

Mihaela Moldovan 29 octombrie 2012 0
Cu Bachus la volan

Doi sălăjeni s-au trezit cercetaţi penal după ce au fost prinşi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că primul dintre cazuri a fost înregistrat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în municipiu. “Poliţiştii l-au oprit în trafic pe Raul S., din Zalău, care conducea un autoturism pe strada Simion Bărnuţiu din municipiu, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Alcoolemia înregistrată a fost de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Cel de-al doilea şofer care nu s-a putut abţine de la departe de licorile lui Bachus a fost un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Alba Iulia. Tânărul, numit Martin F., a fost oprit duminică în trafic, pe drumul judeţean 1G, de către poliţiştii din Almaşu, l-au oprit în trafic, pe DJ 1G. La clasica verificare a documentelor, poliţiştii au constatat că bărbatul conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bistriţa Năsăud, fără a poseda permis de conducere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul evidenţiind o concentraţie alcoolică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cele două cazuri s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce are o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală, a concgis purtătorul de cuvânt. .

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »