Criminalul din Şimleu Silvaniei va sta în închisoare peste 7 ani

magazinsalajean 21 martie 2013 1
Criminalul din Şimleu Silvaniei va sta în închisoare peste 7 ani

Tribunalul Judeţului Sălaj l-a condamnat pe şimleuanul Bede Adalbert la 7 ani şi jumătate de închisoare, după ce, în seara de 25 ianuarie a acestui an, şi-a ucis fratele cu opt ani mai mare, cu o lovitură de cuţit. Totul a pornit de la o ceartă iscată între cei doi şi amplificată de consumul de băuturi alcoolice. Cumplita faptă s-a petrecut în casa în care locuiau cei doi fraţi. Conform concluziilor medico-legale provizorii, moartea lui Bede Pal a fost una violentă şi a fost cauzată de o hemoragie internă. Tribunalul Sălaj a emis în data 27 ianuarie pe numele şimleuanului de 66 de ani un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Ramona Vaida

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. johnny 25 martie 2013 at 15:09 - Reply

    7 ani si jumatate pt ca a luat viata unui om? doamne fereste!!!! in ce tara traim? nu inteleg.in USA Il inchidea pe viata , asta daca nu il condamnau la moarte. aicea dupa 4 ani vine acasa pt buna purtare.daca cineva ar face vreun rau familiei mele jur ca mi as face singur dreptate.in tara asta nu este asa ceva.

Lasa un Raspuns »