Crima oribila in Ileanda

Magazin Salajean 20 iulie 2007 0

Crima oribila in Ileanda

Consumul de alcool a dus la comiterea unei crime oribile in satul Rogna, comuna Ileanda. Pe fondul consumului de alcool si a unui conflict spontan, un batran in varsta de 55 de ani a fost omorat de doi romi, care ulterior au fost identificati de oamenii legii, in persoana numitilor M. O., de 22 de ani si B. I. de 31 de ani.

Referitor la acest caz, informatiile ne-au fost oferite de Victor Campeanu din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale. In data de 15 iulie am fost sesizati de catre postul de politie din Ileanda despre faptul ca a fost gasit cadavrul unui barbat, care prezenta in zona capului si toracelui urme vizibile de violenta. La fata locului s-a deplasat o echipa formata din ofiteri ai IPJ Salaj, procurori si un medic legist, a spus Campeanu.

In urma cercetarilor a reiesit ca moartea victimei a fost violenta si s-a datorat insuficientei cardio-respiratorii survenite in urma unor lovituri primite de victima, in zona capului si toracelui, cu o unealta folosita la munci agricole, mai precis, cu o furca. In urma extinderii cercetarilor in localitatile din imprejurimile locului faptei (intre Rodna si Negreni), s-a reusit identificarea autorilor faptei, acestia fiind de etnie roma (M. O., de 22 de ani si B. I. de 31 de ani). Crima a fost savarsita pe fondul consumului de alcool si a unui conflict spontan intre victima si agresori. Pe numele celor doi romi s-a dispus masura de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile, pentru savarsirea infractiunii de omor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »