Corul Gloria Dei, in concert la Primaria Zalau

Magazin Salajean 12 februarie 2010 0

Corul Gloria Dei Zalau organizeaza, duminica, un concert in sala Avram Iancu a Primariei Municipiului Zalau, cu ocazia implinirii a 20 de ani de activitate. Programul manifestarilor incepe cu o expozitie foto-documentara in holul Primariei Zalau, deschisa intre orele 15:00-15:30. In urmatoarele doua ore, corul Gloria Dei va sustine un Concert Aniversar, alaturi de corul Sfanta Familie a Bisericii Greco-Catolice Zalau, precum si de corul Laudamus Deum al Protopopiatului Ortodox Zalau.

Corul mixt Gloria Dei a luat fiinta in anul 1990. Dirijat de profesoara Maria Porumb, corul si-a facut simtita prezenta in Zalau, in judet si chiar in strainatate, participand la Sfanta Liturghie duminica de duminica, la numeroase sfintiri de biserici si la concerte religioase, in Zalau, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Turda si Pitesti.

Prin efortul depus, corul a reusit sa inregistreze un CD cu colinde si muzica religioasa. Repertoriul corului Gloria Dei cuprinde cantarile din Sfanta Liturghie, piese religioase si laice, din creatia romaneasca si universala.

Tot duminica, intre orele 10:00 si 13:00, corul va fi prezent la Sfanta Liturghie de duminica, la Biserica Sfantul Stefan din Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »