Copilaş “răpit” dintre lebeniţe!

Mihaela Oprea 6 august 2012 1
Copilaş “răpit” dintre lebeniţe!

Prin clipe de groază au trecut bunicii unui copil de numai 5 ani, după ce, joi după-amiază, în câteva clipe în care l-au lăsat singur, acesta a dispărut fără urmă din piaţa agroalimentară din municipiul Zalău. Spaima care i-a cuprins a fost cu atât mai mare cu cât aceştia nu sunt din oraş, fiind veniţi în oraş să vândă lubeniţe, locuind tocmai în celălalt capăt de ţară, într-o localitate din judeţul Teleorman. Îngroziţi de ceea ce s-ar putea întâmpla cu un copilaş atât de mic, mai ales în timpul manifestărilor cu public larg din centrul oraşului, oamenii au sunat imediat la poliţie anunţând dispariţia băiatului.
Dumitru Ionel, bunicul copilului dispărut, ne-a spus că a lipsit pentru câteva clipe, şi el şi soţia, din locul unde vindea pepeni, la întoarcere nemaigăsindu-şi nepotul. “L-am căutat în disperare pe nepotul meu prin piaţă şi împrejurimi, fără a da de urma sa. Atunci am intrat în panică şi am anunţat poliţia de dispariţia sa”, ne-a spus bărbatul. Potrivit acestuia, ceilalţi comercianţi din piaţa i-au spus că minorul a plecat însoţit de un bărbat.
Oamenii legii au ajuns imediat la faţa locului. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, ne-a declarat că o persoană a sesizat joi, în jurul orei 12, dispeceratul unităţii că nepotul său, în vârstă de 5 ani, a dispărut. “La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la municipiu şi lucrători din cadrul Serviciului de investigaţii criminale, care au demarat investigaţiile. L-au căutat pe minor în piaţă şi în împrejurimi, fără a da de urma acestuia”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt.
Lumină în acest caz au făcut imaginile video înregistrate de camerele de supraveghere al complexului comercial Activ Plazza. “Verificând înregistrările video, copilul a fost văzut în compania unei persoane cunoscute de bunicii acestuia. După două ore de la semnalarea dispariţiei, minorul a fost adus şi înapoiat bunicilor. Bărbatul a recunoscut că l-a luat pe băiat acasă, unde i-a dat să mănânce şi l-a lăsat să se joace pe calculator”, a precizat Tincuţa Dumuţa.
Bunicul copilului susţine că minorul a fost lovit cu palma de către cel care l-a “răpit” şi forţat să doarmă. În cele din urmă, însă, a adus copilul înapoi în piaţă. “După ore de disperare, fiind aproape să fac un infract, mi-am văzut nepotul adus de bărbat, însoţiţi de un alt băiat, de vreo 10 ani. Cred că l-au anunţat unele cunoştinţe că îl caută poliţia”, a spus Dumitru Ionel.
Pentru a fi siguri că minorul este teafăr, bunicii au decis să-l ducă în aceeaşi după-amiază la Institutul de Medicină Legală Sălaj. Potrivit reprezentantului IPJ Sălaj, urmare investigaţiile amănunţite medicul legist a ajuns la concluzia că nu a fost abuzat în niciun fel.
Bărbatul care l-a luat pe copil cu el acasă este cunoscut că-şi duce veacul prin zona pieţei. Bunicul băiatului este decis să depună o plângere împotriva celui care i-a luat fără voie copilul.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 6 august 2012 at 11:00 - Reply

    acel om trebuie batut ca la carte pentru a nu mai face asa ceva , nu dat in judecata !!!!!bota pe el !!!!!altfel ne vom trezi ca mai face ceva rau cuiva !!!!!

Lasa un Raspuns »