Copil de cinci ani, căzut într-un canal

Magazin Salajean 18 aprilie 2011 0

Copil de cinci ani, căzut într-un canal

Un băieţel în vârstă de numai cinci ani a căzut, vineri după-amiază, într-un canal lăsat descoperit pe o stradă din municipiu. Copilul se juca în zonă cu alţi copii, când a căzut şapte metri în gol. La faţa locului au ajuns imediat autorităţile pentru a-l salva pe băiat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, ne-a declarat că evenimentul a avut loc în jurul orei 18, pe strada Drăgalina din cartierul Dumbrava Nord. Cadrele unităţii au intervenit prompt pentru salvarea copilului în vârstă de cinci ani. Unul dintre pompieri a coborât în canal după băiat, scoţându-l teafăr la suprafaţă. Întreaga intervenţie a durat aproximativ zece minute, a declarat purtătorul de cuvânt.

Băieţelul a fost predat Serviciului de Ambulanţă şi transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean. Din fericire, copilul a scăpat teafăr din această întâmplare, doar cu câteva zgârieturi, fiind tratat în Unitatea de Primire a Urgenţelor şi lăsat la domiciliu.

Chiar şi aşa, cazul a intrat în atenţia poliţiştilor care au demarat cercetările la faţa locului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, urmează a se stabili cine se face vinovat de incident.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »