Copiii, in concurs de 1 Iunie

Magazin Salajean 31 mai 2010 0

Copiii, in concurs de 1 Iunie

Aproximativ 300 de copii sunt asteptati sa participe la cele trei concursuri pe care Primaria Zalau le organizeaza maine, 1 iunie, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. Startul va fi dat la ora 9.30, cand trotuarul si parcarea din fata institutiei vor fi puse la dispozitia gradinarilor pentru concursul de desene pe asfalt, pe tema Vine vacanta!

Tot pentru copiii de gradinita, in Piata 1 Decembrie 1918, de la ora 12.00, va fi organizat concursul de biciclete Gradinarul sportiv, la finele caruia parintele care se va dovedi cel mai entuziast suporter va fi rasplatit cu o diploma.

In cazul in care conditiile meteorologice nu vor permite desfasurarea celor doua actiuni, acestea vor fi reprogramate la o data ce va fi anuntata ulterior.

De la ora 17.00, concursurile se vor derula in amfiteatrul din Parcul Central. Aici, elevi din clasele I-IV vor pune in scena povesti ale copilariei, dansuri populare si moderne, dansul mastilor, dansul socacitelor etc. Momentul final al concursului Eu, Marele actor va apartine unei grupe de copii a Ansamblului Folcloric Columna. In caz de ploaie, manifestarile programate in parc vor avea loc in Sala Avram Iancu a Primariei Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »