Copiii devin usor paravanul infractorilor

Magazin Salajean 9 septembrie 2011 0

Copiii devin usor paravanul infractorilor

Doi copii din Zalau, ambii cu varste sub 14 ani, au fost depistati, miercuri, de un echipaj de jandarmi oferind cetatenilor spre vanzare, in zona Bibliotecii Judetene, doua aparate de masaj electrice.

In urma verificarilor desfasurate, jandarmii au stabilit faptul ca, minorii au primit bunurile respective de la un cetatean in varsta de 37 de ani, din localitatea Barbulesti, judetul Ialomita, care incerca sa le comercializeze prin intermediul copiilor, se arata intr-un comunicat de presa remis, ieri, de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Salaj. „Barbatul nu detinea documente de provenienta asupra marfii, drept pentru care a fost sanctionat contraventional de catre jandarmi la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, cu amenda in suma de o mie de lei, iar marfa oferita spre vanzare a fost ridicata in vederea confiscarii”, se arata in comunicatul de presa respectiv.

De asemenea, jandarmii i-au identificat pe parintii celor doi minori , V.V., in varsta de 31 de ani, respectiv, G.J., in varsta de 34 de ani – ambii din Zalau, pe care i-au amendat cu 100 de lei pentru neluarea masurilor de supraveghere a copiilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »