Contrabandişti sălăjeni, săltaţi de poliţişti

Mihaela Oprea 2 noiembrie 2012 1
Contrabandişti sălăjeni, săltaţi de poliţişti

Poliţiştii din Sălaj, sprijiniţi de poliţiştii din judeţele Satu Mare şi Maramureş, au descins joi dimineaţa în 26 de locaţii de contrabandişti, din judeţele menţionate, pentru destructurarea unei grupări suspectată de trafic ilegal cu produse accizabile aduse din Ucraina.
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), oamenii legii au descins la domiciliile şi reşedinţele a 23 de persoane suspectate că introduc în ţară, prin contrabandă, produse suspuse accizării, sustrăgându-se astfel de la plata taxelor vamale.
După introducerea în ţară, mărfurile erau distribuite către persoane din judeţul Sălaj, care nu-şi declarau la organele fiscale veniturile obţinute fie din vânzarea lor, fie din producerea de alcool.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, ne-a declarat că suspecţii au fost conduşi la sediu pentru audieri. Ca urmare a descinderilor, au fost confiscate mai multe bunuri din locuinţele membrilor grupării, urmând a se stabili prejudiciul în acest caz.
Până la încheierea ediţiei, acţiunea oamenilor legii nu a fost finalizată. Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. ACTORUL 2 noiembrie 2012 at 11:36 - Reply

    astea-s gainarii. au mers la oameni si au confiscat ulei, pe cand ei cautau produse accizabile.is niste nemernici. LASATI OAMENII SA TRAIASCA SI SA SE DESCURCE IN VIATA

Lasa un Raspuns »