Compact si 3SE la Zilele Jiboului

Magazin Salajean 14 mai 2007 0

In Salaj au inceput pregatirile pentru Zilele Oraselor, prima urbe care va oferi locuitorilor manifestari si diverstisment fiind Jiboul. Cea de-a VI-a editie a evenimentului se va desfasura in perioada 25-27 mai, autoritatile administratiei locale de pe Somes avand la dispozitie inca doua saptamani pentru a definitiva programul pentru public.

Deocamdata, ne-a declarat Liviu Petris, director adjunct al Casei de Cultura Orasenesti, s-a stabilit ca manifestarile sa inceapa vineri, la ora 13, cu programe artistice oferite de elevii institutiilor de invatamant locale. Vom avea si invitati din Timisoara si Cluj, acestia urmand sa sustina momente de dans modern pe scena care va fi montata in centrul orasului, in Piata 1 Decembrie 1918, ne-a mai spus Petris. In ceea ce priveste programul de sambata, acesta va avea ca punct central concertele sustinute de trupele 3Sud-Est si Compact. Initial, ne-am gandit sa invitam trupele Simplu si DJ Project, dar hotararea finala a fost pentru Compact si 3Sud-Est, a spus directorul Casei de Cultura. Concertele vor incepe inspre seara.

Ultima zi a manifestarilor va fi dedicata spectacolului folcloric, prezentat de Sergiu Vaida (TVR Cluj). Lista cu solistii care vor fi invitati in fata publicului jibouan va fi comunicata ulterior.

In cele trei zile, in Jibou vor fi deschise expozitii de carte, de pictura, desen, Origami, Kirigami si altele.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »