Colonelul Emil Gherman, noul comandant al Garnizoanei Zalau

Magazin Salajean 19 ianuarie 2011 0

Colonelul Emil Gherman, noul comandant al Garnizoanei Zalau

Incepand cu data de 15 ianuarie 2011, Garnizoana Zalau are o noua conducere, in functia de comandant al Centrului Militar Judetean (CMJ) Salaj, fiind numit colonelul Emil Gherman. Potrivit ofiterului de relatii publice din cadrul CMJ Salaj, maior Silviu Abudanii, functia de comandant al garnizoanei (categoria III) Zalau ii revine persoanei cu cel mai inalt grad dintre unitatile militare din judet. La data de 26 octombrie, comandantul CMJ Salaj, Emil Gherman, a fost avansat de la functia de locotenent colonel la cea de colonel.

Prin urmare, avand cel mai inalt grad detinut in cadrul unitatilor militare din judet, in data de 15 ianuarie, conform Ordinului Comandantului 4 Infanterie Gemina, functia de comandat al garnizoanei (categoria III) Zalau revine colonelului Emil Gherman, a declarat maior Silviu Abudanii.

Colonelul Emil Gherman a fost numit in functia de comandant al CMJ Salaj din data de 5 ianuarie 2009. Nascut la data de 27 iunie 1966, colonelul Gherman a absolvit in 1987 Scoala Militara de Ofiteri activi Nicolae Balcescu, Academia de Inalte Studii Militare Bucuresti in anul 2002, iar in cursul anului trecut, cursurile post universitare de conducere.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »