Cod galben peste Salaj

Magazin Salajean 11 iunie 2009 0

Cod galben peste Salaj

Administratia Nationala de Meteorologie a emis ieri Cod Galben de ploi si vijelii, in mai multe judete din tara, printre care se numara si Salajul. Astfel, in intervalul 11 iunie, ora 3 – 12 iunie, ora 15, instabilitatea atmosferica va fi accentuata in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, nordul Moldovei, vestul si nordul Olteniei. In aceste regiuni sunt asteptate intensificari ale vantului care vor avea si aspect de vijelie.

Cantitatile de apa vor depasi local 25-30 de litri pe metru patrat si, izolat, indeosebi in zonele de munte, de 40 – 45 de litri pe metru patrat. Izolat va cadea grindina.

Prognoza meteo pentru azi

In judetul nostru, azi, vremea va deveni instabila. In vestul, nordul, centrul tarii, precum si in zonele de deal si de munte, cerul va prezenta innorari si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ce pot lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime sunt in scadere usoara, ele fiind cuprinse intre 23 si 30 de grade. Temperaturile minime se vor situa intre 12 si 21 de grade. Presiunea atmosferica va continua sa scada.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »