CNS Zalău împlineşte astăzi 365 de ani de existenţă

Magazin Salajean 6 mai 2011 0

CNS Zalău împlineşte astăzi 365 de ani de existenţă

Aproape 300 de premii şi menţiuni au fost acordate, în cursul zilei de ieri, elevilor din cadrul Colegiului Naţional Silvania (CNS) Zalău, pentru rezultatele obţinute la concursurile şi olimpiadele şcolare. Evenimentul este una dintre activităţile planificate cu ocazia împlinirii a 365 de ani de existenţă a colegiului menţionat.

Festivitatea de premiere s-a desfăşurat în curtea CNS Zalău, începând cu ora 13, în prezenţa directorului colegiului, Vasile Bulgăreanu, a primarului municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu, precum şi a elevilor şi cadrelor didactice. După cum ne-a declarat consilierul educativ Monica Morar, au fost acordate în total 296 de premii şi menţiuni pentru rezulatele obţinute de elevi la etapele judeţene, interjudeţene, naţionale şi internaţionale a olimpiadelor şi concursurilor şcolare.

Activităţile festive au început încă de miercuri, la sediul CNS Zalău, cu lansarea de carte Europa – muncind fără frontiere, culminând astăzi cu o serie de manifestări precum: spectacole cultural artistice, prezentare de scurt metraj în limba engleză, lansarea filmului de prezentare a şcolii Tradiţie şi + de calitate de peste 350 de ani, lansări de reviste, experimente distractive în laboratoarele de chimie şi fizică, precum şi concursuri de şah, tenis de masă, meciuri de fotbal şi volei, prezentări de proiecte şi expoziţii etc.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »