Cioban din Sălaj, mort în apele Lăpuşului

Mihaela Oprea 6 august 2012 0
Cioban din Sălaj, mort în apele Lăpuşului

Cadavrul unui tânăr de aproximativ 25 de ani a fost descoperit la finele săptămânii trecute, de către poliţiştii maramureşeni, în apele râului Lăpuş, spre zona Buteasa. Echipajele de ciminalistică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş au identificat bărbatul ca fiind un cioban din satul Şasea, comuna sălăjeană Ileanda. Acesta era angajat ca cioban în satul Berchezoaia, comuna Remetea Chioarului.
Din primele cercetări efectuate, oamenii legii au stabilit că sălăjeanul a mers cu oile în zona numită “Valea Scroafei” pe râul Lăpuş. Răpus de căldură, bărbatul a intrat să se scalde în apele râului. Pentru mai multă distracţie, s-a urcat pe o stâncă, denumită de localnici “Biserica Vacii”, şi a sărit în cap. Din nefericire, acolo şi-a găsit bărbatul sfârşitul.
A fost scos din apă de către pompierii militari şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii. Există mai multe ipoteze privind decesul, printre care înecul sau lovitura la cap în urma săriturii de la înălţime.
Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »