Şase membri ai unei familii, răniţi într-un accident rutier

Mihaela Oprea 20 august 2012 1
Şase membri ai unei familii, răniţi într-un accident rutier

Un grav accident de circulaţie soldat cu şase răniţi, printre care şi trei copii, toţi din aceeaşi familie, s-a petrecut duminică după-amiază, la intersecţia drumului DN 1F cu DC 4A, între localităţile Sălăjeni şi Bocşa, după ce şoferului unui autoturism a lovit maşina din faţa sa care efectua un viraj la stânga. Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului este conducătorul celui de-al doilea autoturism, care nu a respectat distanţa de siguranţă în mers.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea, a afirmat că şoferul vinovat de accident este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. “Un clujean în vârstă de 36 de ani, în timp ce conducea autoturismul, din cauza neatenţiei în conducere, nu a păstrat o distanţă de siguranţă în mers, faţă de autoturismul din faţa sa, condus de V. Attila, de 39 ani, din localitatea Sărmăşag, care s-a oprit pentru a efectua virajul la stânga şi a intrat în coliziune cu acesta. Urmare impactului a rezultat rănirea gravă a pasagerilor Otilia P., de 54 de ani, şi Anamaria S., de 30 de ani, şi rănirea uşoară a lui Simona N., de 41 de ani, Răzvan S., de 6 ani, Ionuţ S., de 5 ani, toţi din judeţul Cluj”, a declarat Cristea.
De asemenea, în evenimentul rutier au fost rănită uşor şi o fetiţă de 10 ani. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pentru acordarea de îngrijiri medicale. “Pacienta de 30 ani, din Dej, judeţul Cluj, a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor prezentând un traumatism cranio-cerebral minor, comoţie cerebrală, fractură tibie şi peroneu stâng cu deplasare, contuzii şi escoriaţii umăr drept şi gambe, rezultate în urma unui accident rutier. Femeia de 54 de ani, din aceeaşi localitate, prezenta o fractură cominutivă rotulă dreaptă cu deplasare, contuzie stern, plăgi contuze genunche şi gambă dreaptă, rezultate în urma aceluiaşi accident rutier. Ambele au fost internate la secţia de Ortopedie a spitalului, unde vor rămâne sub supraveghere medicală în perioada următoare. Ceilalţi răniţi în evenimentul rutier au fost trataţi în Urgenţă, nefiind necesară spitalizarea lor”, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti menţionate, Codruţa Puşcaş.
Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Fonduri UE 20 august 2012 at 11:45 - Reply

    Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Lasa un Raspuns »