Cinci raniti intr-un accident langa Simleu

Magazin Salajean 29 aprilie 2010 0

Cinci raniti intr-un accident langa Simleu

Cinci persoane au fost ranite intr-un grav accident de circulatie petrecut miercuri dimineata, intre localitatile Simleu Silvaniei si Nusfalau, si in care au fost implicate trei autoturisme, o Dacie, un Peugeot si un Ford Transit.

In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca accidentul s-a produs in jurul orei 7:25, intre localitatile Nusfalau si Simleu Silvaniei, cand D. Arpad, de 25 de ani, din Boghis, in timp ce conducea autoturismul, nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers fata de autovehiculul care circula in fata sa, condus de Aurel F., de 42 de ani, din localitatea Ratovei, comuna Valcau de Jos, care intentiona sa efectueze un viraj la stanga si a intrat in coliziune fata-spate cu acesta.

In urma impactului dintre cele doua autovehicule, autoturismul condus de catre Aurel F. a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat in coliziune frontala cu un alt autoturism, condus regulamentar de catre Viorica G., de 62 de ani, din Simleu Silvaniei. La fata locului au fost solicitati si pompierii pentru a descarcera trei persoane prinse intre fiarele contorsionate ale autoturismelor.

Bilantul accidentului – doua persoane grav ranite, soferul Aurel F. si un pasager din masina acestuia, pe nume Iosif B., de 63 de ani, din Boghis, care au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau pentru acordarea de ingrijiri medicale, si trei raniti usor, ceilalti doi conducatori auto si un pasager, transportati la Spitalul Orasenesc Simleu Silvaniei.

La Unitatea de Primire a Urgentelor au fost aduse, in jurul orei 8:40, doua persoane cu politraumatism prin accident de circulatie. Barbatul de 63 de ani, din Boghis, prezenta traumatism cranio-cerebral, fractura de bazin, hemiperitoneu, contuzie de gamba si hipotensiune. A fost stabilizat din punct de vedere hemodinamic si respirator, fiind internat la Sectia de Terapie Intensiva unde va ramane sub supraveghere medicala. Barbatul de 42 de ani, din Ratovei, prezenta traumatism de piramida nazala, luxatie si fractura coxofemurala, contuzie cot drept, multiple plagi si escoriatii la nivelul gambelor.

Pacientul a fost supus unei interventii chirurgicale si internat la Sectia de Terapie Intensiva, unde va ramane sub supraveghere medicala, ne-a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean, Codruta Puscas. Ceilalti trei raniti in accident, si anume I.I., de 42 de ani, din Nusfalau, G.V., de 62 de ani, din Simleu Silvaniei, si D. Arpad, de 28 de ani, din Boghis, au fost tratati la Spitalul Orasenesc Simleu Silvaniei, insa nu au necesitat spitalizarea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »