Cinci maşini avariate dintr-o lovitură

Mihaela Oprea 24 septembrie 2012 0
Cinci maşini avariate dintr-o lovitură

Cinci autoturisme au fost avariate în jurul amiezii de luni, după ce un zălăuan în vârstă de 50 de ani, încercând să scoată maşina din parcare, a fost lovit de un alt autoturism, fiind proiectat în alte trei maşini parcate paralel cu acesta pe strada Stadion din municipiul Zalău. Din fericire, incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, nefiind înregistrate victime.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că incidentul s-a petrecut când Cornel L., de 50 de ani, din municipiu, aflat la volanul unui autoturism proprietate personală, a ieşit cu spatele dintr-o parcare de pe strada Stadion din oraş şi nu a acordat prioritate unui alt autoturism care circula regulamentar pe strada respectivă. “În urma impactului, autoturismul care ieşea din parcare a fost proiectat în alte trei autoturisme parcate paralel cu acesta. În total, au fost avariate cinci autoturisme. În incident nu au fost înregistrate victime”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit sursei citate, pe numele conducătorului auto în vârstă de 50 de ani, oamenii legii au întocmit un proces verbal de constatare a contravenţiei, aplicând o sancţiune contravenţională cu amendă de 420 de lei pentru neacordare de prioritate urmată de o tamponare.
În plus, acestuia i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.
De asemenea, şoferul vinovat va suporta reparaţiile autoturismului său, asiguratorul auto al acestuia fiind cel care va trebui să plătească proprietarilor păgubiţi reparaţiile maşinilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »