Cinci infractiuni depistate de jandarmii salajeni

Magazin Salajean 12 iulie 2010 0

Cinci infractiuni depistate de jandarmii salajeniIn numai o luna, jandarmii salajeni au aplicat amenzi de aproape 10.000 de lei, in urma celor 449 de misiuni executate in judet, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Salaj. Majoritatea actiunilor din luna iunie au avut ca scop mentinerea si asigurarea ordinii publice in zona pietelor, targurilor si oboarelor, a institutiilor de invatamant, pe timpul manifestarilor sportive si cultural-artistice.

De asemenea, jandarmii au intervenit pentru punerea in aplicare a 74 de mandate de aducere si in diverse actiuni realizate in colaborare cu alte institutii. Toate acestea au urmarit cresterea gradului de siguranta a cetatenilor, prevenirea si combaterea infractionalitatii, sustine Cristian Bolfa, purtatorul de cuvant al IJJ Salaj.

Potrivit sursei citate, in urma misiunilor, jandarmii au constatat cinci infractiuni, au aplicat 45 de amenzi in valoare de 9.550 lei si peste 150 de avertismente verbale, toate acestea dupa legitimarea a mai mult de 1.000 de persoane.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »