Cinci dosare penale pentru şoferi prinşi în ilegalitate

Mihaela Oprea 24 septembrie 2012 0
Cinci dosare penale pentru şoferi prinşi în ilegalitate

Cinci persoane s-au ales la finele săptămânii trecute cu dosare de cercetare penală, după ce au fost prinşi de către poliţiştii sălăjeni, patru având numere de înmatriculare ale maşinilor expirate, iar unul fiind beat.
Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, în data de 21 septembrie, la ora 23.51, poliţiştii rutieri din Zalău l-au identificat în trafic pe DJ 191C, în localitatea Aghireş, pe S. Laszlo, de 26 de ani, din Zalău, care a condus un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a evidenţiat o îmbibaţie alcoolică de 0,90 miligrame per litru de alcool pur în aerul expirat. În cauză, au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
În noaptea de sâmbără spre duminică, în jurul orei 1, Călin T., din Cluj-Napoca, a fost prins în timp ce conducea, pe strada Unirii din Zalău, un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii, a căror autorizaţie de circulaţie s-a dovedit a fi expirată din data de 4 septembrie 2012.
Duminică, la ora 10, poliţiştii din Valcău l-au depistat în trafic pe Paul H., de 25 de ani, din Gârcei, care conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii, autorizaţia pentru acestea fiind expirată. Trei ore mai târziu, aceeaşi poliţişti l-au depistat în trafic pe K. Gerzsan, 33 ani, din Zalău, autoturismul condus de acesta având aceeaşi problemă.
Un alt şofer, Constantin N., din Zalău, a fost prins duminică dimineaţa conducând pe bulevardu Mihai Viteazu din municipiu un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii, autorizaţia de circulaţie fiind expirată.
În toate cele patru cazuri s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr de înmatriculare fals.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »