Cinci dosare penale pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere

Polițiștii Postului de Poliție Poiana Blenchii au depistat miercuri, 14 martie, în jurul orei 23, pe Drumul Județean 109F, în localitatea Poiana Blenchii, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din județul Maramureș. La testarea cu alcooltestul s-a evidențiat o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Și polițiștii Postului de Poliție Năpradea au efectuat activități de supraveghere a traficului rutier. Astfel, joi, 15 martie, la ora 12.30, oamenii legii au oprit pentru control, pe Drumul Județean 108 A, la ieșire din localitatea Someș Odorhei, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 25 de ani. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că “șoferul“ nu deține permis de conducere, iar numărul de circulație provizoriu era expirat din data de 5 aprilie 2017. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia.

Zece minute mai târziu, un alt tânăr inconştient – un adolescent de 18 din Bobota – a fost prins la volan fără permis, de această dată de către polițiștii Postului de Poliție din comună. În aceeași zi, la ora 12.45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au identificat pe strada Leontin Ghergariu din Zalău, un zălăuan de 24 de ani care conducea mopedul fără a deține permis de conducere. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.
Ultima infracțiune a fost constatată de polițiștii cehani, la ora 17.45, pe strada Hododului din Cehu Silvaniei. Un bărbat de 54 de ani din localitate a fost depistat cu o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în acest caz, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Alte articole

Leave a Comment