Cersetorii – primii la amenzile aplicate de agentii comunitari

Magazin Salajean 9 aprilie 2010 0

Cersetorii - primii la amenzile aplicate de agentii comunitariZeci de amenzi au fost date de agentii comunitari, in perioada 1-8 aprilie, majoritatea sanctiunilor fiind aplicate cersetorilor aflati pe strazile din Zalau. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Comunitare (PC) Zalau, Lucian Trif, in perioada mentionata, au fost aplicate 49 de sanctiuni contraventionale dintre care 24 insotite cu amenda si 25 cu avertisment.

Pentru conturbarea ordinii si linistii publice prin strigate si folosirea de instrumente muzicale la intensitate mare au fost aplicate cinci sanctiuni contraventionale, pentru apelarea la mila publica a unor persoane apte de munca au fost aplicate 13 sanctiuni contraventionale, o persoana a fost sanctionata in doua randuri deoarece a patruns fara drept in incinta unui spatiu apartinand Primariei Zalau si doua persoane au fost sanctionate deoarece au consumat alcool pe domeniul public, a afirmat Lucian Trif.

Totodata, agentii comunitari au sanctionat zece persoane pentru ca au aruncat resturi de tigari, coji de seminte, ambalaje etc. pe domeniul public, sapte persoane au fost sanctionate pentru ca au parcat autoturismele in zone nepermise, doua persoane au fost sanctionate pentru ca au depozitat moloz in alte locuri decat cele special amenajate in acest scop si patru persoane au fost surprinse in timp ce spalau autoturismele in alte locuri decat cele special amenajate.

Alte doua persoane s-au ales cu sanctiuni deoarece nu au mentinut curatenia in apropierea unitatilor in care isi desfasoara activitatea si doua persoane au fost sanctionate deoarece au murdarit carosabilul cu noroi. Valoarea totala a amenzilor a insumat 8.550 de lei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »