Cersetorii au invadat un supermarket din Zalau

Magazin Salajean 5 martie 2012 0

Cersetorii au invadat un supermarket din ZalauSapte cersetori aflati la produs in incinta unui supermarket din municipiul Zalau au fost amendati saptamana trecuta, joi, de catre jandarmi, dupa ce administratorul a solicitat ajutorul echipajelor de interventie pentru scoaterea acestora din magazin.

Purtatorul de cuvant Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Isaia Micle, a declarat ca administratorul a reclamat faptul ca persoanele care apelau la mila publica deranjau clientii cerandu-le bani si bunuri. Administratorul unui supermarket din municipiul Zalau a solicitat joi, 1 martie, sprijinul unui echipaj de jandarmi din cauza faptului ca mai multe persoane fara adapost apeleaza in mod repetat la mila clientilor, atat la iesirea din magazin cat si in parcarea acestuia. De asemenea, acesta a reclamat ca prin aceste fapte s-a creat un disconfort clientilor, acestia fiind deseori indignati de insistentele si comportamentul acestor persoane, a declarat purtatorul de cuvant.

Potrivit sursei citate, jandarmii s-au deplasat la fata locului, iar in urma verificarilor efectuate au aplicat sapte sanctiuni contraventionale in valoare de 1.000 lei fiecare, conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Jandarmii salajeni vor desfasura astfel de actiuni si in perioada urmatoare pentru prevenirea si combaterea faptelor de cersetorie si vagabondaj. Cei care au nevoie de sprijin in situatii similare, si nu numai, pot apela la ajutorul jandarmilor atat prin intermediul numarului unic de urgenta 112, cat si la numarul de telefon al dispeceratului unitatii, respectiv 0260-669722.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »