Cerşetor sălăjean “de lux”, prins în Arad

Mihaela Oprea 27 septembrie 2012 0
Cerşetor sălăjean “de lux”, prins în Arad

Un sălăjean în vârstă de 38 de ani a fost amendat de către poliţiştii locali, marţi, în centrul municipiului Arad, după ce a fost prins în timp ce practica cerşetoria. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că obţine, zilnic, circa 500 de lei de la trecătorii către care întinde mâna. Mai mult, asupra cerşetorului “de lux” au fost găsite trei telefoane mobile, un mp3 player şi suma de 160 de lei.
Sălăjeanul a fost prins în cadrul unei acţiuni desfăşurate pentru diminuarea fenomenului cerşetoriei. Acesta era îmbrăcat decent când a fost prins cerşind în centrul oraşului şi nu prezenta vreun handicap fizic vizibil, fiind apt de muncă. În urma discuţiei dintre poliţişti şi bărbat, acesta s-a lăudat că obţine de la trecători aproximativ 500 de lei în fiecare zi. Cerşetorul a spus oamenilor legii că se află de o lună în oraş şi că locuieşte la o rudă.
Din păcate, legislaţia nu permite decât identificarea persoanelor care cerşesc şi amendarea lor, doar că în majoritatea cazurilor, amenzile rămân neachitate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »