Cercetat pentru raporturi sexuale cu o minora

Magazin Salajean 18 august 2008 0

Cercetat pentru raporturi sexuale cu o minora Politia Orasului Simleu-Silvaniei a fost sesizata, la sfarsitul saptamanii trecute, de o minora de 14 ani din Huseni, comuna Crasna, judetul Salaj, despre faptul ca, in seara zilei de miercuri, in timp ce se afla in Simleu, pe malul raului Crasna, a fost acostata de catre un tanar necunoscut, care, prin folosirea de amenintari si violente, a intretinut cu aceasta raporturi sexuale normale impotriva vointei sale.

Cu ocazia cercetarilor si investigatiilor efectuate de politisti, a fost identificat tanarul ca fiind un minor de 16 ani, din Simleu Silvaniei, elev. Totodata, a rezultat ca cele sesizate de minora nu se confirma, in sensul ca, aceasta a intretinut relatii sexuale repetate cu tanarul de buna voie, atat in seara zilei de 13 august 2008, cat si anterior acestei date. Totusi, adolescentul este cercetat, in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de raport sexual cu minor.

Spulberata de masina

O fetita de 3 ani, din localitatea Racas, comuna Hida, a fost accidentata grav, saptamana trecuta, de un autoturism, dupa ce parintii au lasat-o nesupravegheata. Potrivit unui comunicat de presa remis de IPJ Salaj, conducatorul auto nu a putut evita impactul cu minora care, fiind lasata fara supraveghere, a traversat strada prin loc nemarcat si fara sa se asigure.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »