Cercetat pentru parasirea locului accidentului

Magazin Salajean 26 ianuarie 2011 0

Cercetat pentru parasirea locului accidentului

Un tanar din Zalau a parasit locul accidentului, dupa ce a accidentat grav o femeie din Jibou. Potrivit informatiilor furnizate de Maria Cristea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, un zalauan de 30 de ani este cercetat de politistii jibouani pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului. Acesta a accidentat grav o femeie la Jibou, in luna decembrie 2010.

Politia a fost sesizata ieri, de catre un barbat din Jibou ca autorul accidentului, in timp ce se deplasa intre localitatile Prodanesti si Jibou, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de carosabil acoperit cu zapada, a pierdut controlul volanului si a intrat in santul din partea stanga a drumului in directia de mers. Evenimentul a avut loc in ziua de 27 decembrie 2010. Soferul a transportat victima la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale, si a plecat fara incuviintarea politiei. Astfel, pe data de 20 ianuarie anul curent, din cauza unor dureri la nivelul bazinului, victima a fost internata la spital in Cluj-Napoca.

Politistii au intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prevazuta de articolul 184 Cod Penal si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei, fapta prevazuta de articolul 89 din OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »