Cercetat pentru falsa actiune caritabila

Magazin Salajean 16 martie 2010 0

Cercetat pentru falsa actiune caritabila Un barbat de 31 de ani a fost prins, la sfarsitul saptamanii trecute, de catre un echipaj de jandarmi, in timp ce acesta solicita, de la diferite persoane din Zalau, sume de bani in numele unei Fundatiei de caritate din municipiul Baia Mare.

Potrivit ofiterului de relatii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Cristian Bolfa, numitul Adrian U., de 31 de ani, din localitatea Stolnici, judetul Arges, atribuindu-si calitatea de voluntar la o Fundatie de caritate din municipiul Baia Mare, a solicitat de la diferite persoane din Zalau sume de bani pentru ajutorarea persoanelor cu handicap. In urma verificarilor efectuate de catre jandarmi s-a constatat faptul ca banii pe care i-a obtinut voia sa-i foloseasca in scop personal.

Suma totala gasita asupra celui in cauza, obtinuta prin savarsirea faptei, a fost de 70 de lei, ne-a comunicat Bolfa. Pe numele faptuitorului, jandarmii au intocmit actele de constatare a infractiunii de inselaciune, fapta prevazuta si sanctionata de art. 215 Cod Penal. Dosarul cu actele de constatare a infractiunii urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »