Cercetat pentru detinere ilegala de arma

Magazin Salajean 19 mai 2010 0

Cercetat pentru detinere ilegala de armaUn barbat de 44 de ani, din Camar, risca o pedeapsa cu inchisoarea de la trei luni la un an, dupa ce a fost prins, zilele trecute, de catre politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, ca detinea fara drept o arma neletala cu aer comprimat. In cauza, politistii i-au intocmit acestuia, pe nume Iosif B., un dosar de cercetare penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere fara drept a unei arme neletale supusa autorizarii, prevazuta de Legea 295/2004 privind regimul armelor.

Cu masina intr-un cap de pod

Un usor accident de circulatie a avut loc luni seara, la ora 21:35, intre localitatile Surduc si Ciocmani, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum. Angela R.R., de 35 ani, din judetul Cluj, in timp ce conducea autoturismul, a iesit de pe carosabil pe partea dreapta a drumului in directia de mers, intrand in coliziune cu un cap de pod. In urma impactului, conducatoarea auto a fost ranita usor.

Prinsa in trafic, cu autorizatia provizorie expirata

O femeie in varsta de 29 de ani, din Zalau, a fost identificata in trafic de politisti, luni, in jurul orei 15:30, conducand un autoturism pe Bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalau, ce avea autorizatia provizorie de circulatie expirata. In cauza, conducatoarea auto, O.G. Magdolna, s-a ales cu dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor prevazute de OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »