Cercetat penal la 19 ani

Magazin Salajean 17 septembrie 2010 0

Un tanar in varsta de 19 ani, din Zalau, este cercetat penal pentru savarsirea infractiunilor prevazute de OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice, dupa ce a fost surprins in trafic in timp ce conducea autoturismul avand autorizatia de circulatie provizorie expirata. Potrivit unui comunicat de presa remis de Inspectoratul de Politie al Judetului Salaj, lucratori ai Biroului de Politie Rutiera din cadrul Politiei Municipale l-au surprins pe tanar in timp ce conducea, miercuri dupa amiaza, pe bulevardul Mihai Viteazul, fara sa fie in legalitate. Zalauanul nu doar ca avea autorizatia de circulatie provizorie expirata, dar avea si permisul de conducere retinut pentru savarsirea altei infractiuni, iar dovada inlocuitoare a permisului de conducere nu era valabila.

Daca va fi gasit vinovat, tanarul risca sa plateasca cu luni bune de inchisoare.

Accident usor la Crasna

Un accident rutier soldat cu un ranit usor s-a produs ieri dimineata, in comuna Crasna, dupa ce Iulian F., in varsta de 43 ani, din Zalau, in timp ce se afla la volan, nu a pastrat o distanta corespunzatoare fata de autoturismul din fata sa, condus regulamentar de Corneliu M., in varsta de 60 ani. Cele doua autoturisme s-au ciocnit, in urma impactului barbatul de 60 de ani ajungand la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, cu rani usoare.

Soferul vinovat este cercetat penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prevazuta de articolul 184 Cod Penal.

Politist

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »