Centrul Antidrog si AJOFM incep campania antialcool

Magazin Salajean 16 februarie 2009 0

Centrul Antidrog si AJOFM incep campania antialcool Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog (CPECA) Salaj, in parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, va desfasura in perioada imediat urmatoare actiuni de informare a populatiei active a judetului asupra efectelor nocive ale consumului de alcool.

Mesajul principal al proiectului este Pune cartile pe masa! si isi propune constientizarea, in randul populatiei implicate intr-o forma legala de munca, a faptului ca, in Europa, din cauza alcoolului mor anual peste 115.000 de oameni, se nasc prematur aproximativ 60.000 de copii, au loc 2.000 de omucideri sau ca 7,4 la suta dintre decesele premature si afectiunile de sanatate sunt cauzate tot de alcoolul consumat peste masura.

De retinut ca aceasta campanie face parte din proiectul Cresterea eficientei cooperarii intre institutiile implicate in lupta impotriva drogurilor, este finantata de Uniunea Europeana si ca, pentru optimizarea campaniei, joi, 26 februarie a.c. se va mai desfasura si o intalnire pe aceasta tema intre diversi specialisti si lideri sindicali, se arata intr-un comunicat de presa remis de CPECA Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »