Cele mai lungi picioare sunt din Zalau

Magazin Salajean 30 martie 2010 0

Cele mai lungi picioare sunt din Zalau

Zalauanca Daniela Aciu, eleva in clasa a XII-a la Colegiul National Silvania, este, la cei 19 ani ai sai, femeia cu cele mai lungi picioare din Romania. Tanara are o inaltime de 1,84 metri, iar picioarele ei masoara 1,24 metri, reusind, astfel, sa o detroneze pe vedeta de televiziune Roxana Ciuhulescu, care se mandrea cu 1,22 metri. Eleva din Zalau Cocheteaza cu modellingul de la 16 ani, iar anul trecut s-a numarat printre cele 24 de finaliste ale concursului Miss Universe Romania 2009, obtinand locul 5.

Manechinul s-a nascut in zodia sagetatorului, iar dupa terminarea scolii isi doreste sa urmeze o cariera internationala in modelling. Printre pasiunile ei se numara sportul – a practicat atletismul timp de 3 ani si handbalul, 4 ani – si calatoriile. Unul dintre visele sale este sa ajunga o mare jurnalista, dar stie ca aceasta meserie cere daruire, munca, documentare si seriozitate.

Frumoasa Daniela Aciu este una dintre finalistele Miss Muzica Ta, organizat de Radio 21, unde s-a inscris pentru a demonstra ca inaltimea nu este un dezavantaj. Zalauanii o pot vota pe site-ul www.radio21.ro.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »